06.09.2010

ZIARUL FINANCIAR şi WU Executive Academy oferă o bursă integrală la cel mai bun program EMBA din România

ZIARUL FINANCIAR şi WU Executive Academy oferă o bursă integrală la cel mai bun program EMBA din România ZIARUL FINANCIAR şi WU Executive Academy oferă o bursă integrală la cel mai bun program EMBA din România

ZIARUL FINANCIAR oferă managerilor posibilitatea de a câştiga o bursă EMBA integrală, în valoare de 35.000 euro, la WU Executive Academy, cel mai bun program de EMBA din România.

Până pe 5 octombrie 2010, cititorii care se abonează la cotidianul de afaceri pe 12 luni pot aplica la o bursă integrală oferită de Ziarul Financiar şi Vienna University.

Programul de Executive MBA al instituţiei austriece a fost desemnat cel mai bun program de master de business disponibil în România, în Top MBA 2010 - un clasament realizat de ZIARUL FINANCIAR pe baza a aproximativ 300 de răspunsuri ale unor absolvenţi de anul trecut.

Bursa oferită cititorilor ZF, pentru al doilea an consecutiv, se adresează executivilor de top cu cel puţin cinci ani de experienţă într-o poziţie de management.

Aplicaţiile vor fi selectate de o comisie formată din reprezentanţi ai WU Executive Academy şi ai ZIARULUI FINANCIAR. Aceştia vor anunţa câştigătorul pe 31 octombrie.

Peste 120 de manageri, antreprenori şi tineri profesionişti au absolvit, până în prezent, primele trei serii ale programului de EMBA desfăşurat la Bucureşti de WU Executive Academy. Majoritatea participanţilor au peste 11 ani de experienţă în muncă, din care cinci sunt în management. Ei provin din domenii variate, precum finanţe-bănci, comerţ, bunuri de larg consum, telecomunicaţii, media, petrol şi gaze, IT sau chiar din sectorul public, iar media de vârstă este de 34 de ani.

În decembrie 2010, cea de-a patra serie va începe cursurile. Programul se desfăşoară part-time, în module lunare, şi durează 14 luni, incluzând sesiuni de cursuri în SUA (Strategii pentru o companie globală) şi Austria (O regiune în schimbare). Programa se axează pe cursuri interactive şi practice de management general şi financiar, susţinute de profesori universitari ai unor instituţii recunoscute la nivel mondial precum Harvard, Thunderbird, University of Minnesota.