Parteneri

Biroul Român de Audit al Tirajelor

Mediafax Group este membru al Biroului Român de Audit al Tirajelor (BRAT) - asociaţia editorilor, agenţiilor de publicitate şi clienţilor de publicitate din România - şi beneficiar al rezultatelor furnizate de departamentele BRAT - audienţă print, circulaţie, trafic şi audienţă online.

Clubul Român de Presă

Mediafax Group face parte din Clubul Român de Presă (CRP) - organizaţie neguvernamentală, apolitică, ce îşi propune să participe activ la îmbunătăţirea calitativă a presei româneşti şi la crearea unui mediu de afaceri favorabil companiilor mass-media.

AFP

Mediafax Foto este distribuitorul exclusiv pentru România al serviciului fotografic AFP.

REUTERS

Mediafax Foto distribuie serviciul de fotografie şi arhiva Reuters pentru periodice, edituri, publicaţii online locale, companii comerciale, agenţii de PR şi ONG-uri.

vario images

Mediafax Foto distribuie fotografiile vario images pentru publicaţiile periodice şi segmentul comercial.

The Associated Press

Mediafax Foto derulează un parteneriat cu The Associated Press pentru distribuţia de imagini pentru publicaţiile periodice şi segmentul comercial.

The New York Times

Mediafax Foto este distribuitor al imaginilor New York Times pentru ziare, reviste, new media, edituri şi agenţii de publicitate.

New York Festivals

Mediafax este, începând din 2008, reprezentant media şi marketing în România al New York Festivals, una dintre cele mai prestigioase competiţii internaţionale din industria de publicitate.

STRATFOR

În 2009, Mediafax a încheiat un parteneriat cu STRATFOR, principalul editor online de analize geopolitice din lume, pentru a transmite informaţii, analize şi interviuri în exclusivitate cu experţii STRATFOR din domenii de interes pentru România.