Cod de etică

Integritate

Reputaţia noastră, ca instituţie de presă, este consecinţa directă a integrităţii fiecărui angajat.

Pentru că privim integritatea ca cea mai de preţ calitate în mass-media, ne ghidăm după principiile bunei-credinţe şi independenţei editoriale.

Profesionalism

Credem în acurateţea informaţiilor şi în pertinenţa opiniilor exprimate sau citate de jurnaliştii noştri şi ne propunem să oferim cititorilor cel mai de încredere conţinut media din România.

Munca redacţiilor din Mediafax Group se bazează pe un ghid editorial care asigură respectarea regulilor jurnalistice şi păstrarea calităţii conţinutului pe care îl publicăm.

Fair play

Relaţiile Mediafax Group cu toate categoriile de stakeholderi şi cu sursele jurnalistice sunt guvernate de onestitate pentru că aceasta stă la baza oricărei decizii corecte.

Procedurile interne ale companiei au rolul de a preveni acţiunile care ar putea fi - în intenţie sau în efect - înşelătoare faţă de clienţi, cititori, furnizori şi alţi parteneri.

Sprijinim concurenţa exercitată în respectul legii şi bazată pe meritele produselor şi serviciilor jucătorilor de pe piaţă, precum şi iniţiativele care contribuie la un sistem mass-media solid.

Responsabilitate

Libertatea de exprimare este fundamentul activităţii noastre, dar suntem conştienţi că ea implică responsabilităţi: de a respecta viaţa privată a celor despre care scriem, de a nu aduce atingere dreptului la propria imagine, de a proteja demnitatea umană.

Receptivi la preocupările comunităţii, ne asumăm să acţionăm ca un bun cetăţean corporativ.