08.12.2010

Stancu, Gardoş, Szekely şi Geraldo vin la „Ora de ProSport”!

Stancu, Gardoş, Szekely şi Geraldo vin la „Ora de ProSport”! Stancu, Gardoş, Szekely şi Geraldo vin la „Ora de ProSport”!

Pe 8 decembrie 2010, steliştii Bogdan Stancu, Florin Gardoş, Janos Szekely şi Geraldo Alves dau startul la ora 14:00 la cea de-a patra "Oră de ProSport", ultima din acest an, care se va desfăşura la Colegiul Naţional "Sf. Sava" din Bucureşti.

La două săptămâni după ce echipa puştilor de la "Liverpool" a câştigat miniturneul din Jean Monnet şi la câteva zile după ce Steaua a remizat în Ghencea contra englezilor antrenaţi de Roy Hodgson, acum a venit rândul tinerilor din "Sava" să-i scoată la tablă pe stelişti înainte de examenul din Europa League de la Napoli. Ca orice competiţie serioasă, totul va fi atent supravegheat de "diriginţii" Marius Onuc şi DJ Greeg de la PRO FM, aceştia având directive clare de a acorda cartonaşul roşu la lipsa de mişcare, de sport şi de fair - play.

Tinerii prezenţi vor avea parte de multe surprize şi vor avea ocazia perfectă pentru a testa şi noile ghete Nike: "Nike5 Bomba Finale", concepută pentru jocul pe gazon sintetic, şi "Nike5 Elastico Finale", o gheată perfect adaptată pentru meciurile disputate în sală.

ProSport, cu sprijinul Nike şi susţinut de ProFM, continuă proiectul început în urmă cu un an şi face uitate televizorul, jocurile pe calculator sau telefoanele mobile. Şi în acest an, facem prezenţa pe terenurile de sport ale liceelor din Bucureşti - I.L. Caragiale (11 noiembrie), Gh. Lazăr (17 noiembrie), J. Monnet (24 noiembrie) şi Sf. Sava (8 decembrie) - pentru singura oră la care nu se chiuleşte.