24.11.2010

Gabriel Torje şi Adrian Cristea vin la „Ora de ProSport”!

Gabriel Torje şi Adrian Cristea vin la „Ora de ProSport”! Gabriel Torje şi Adrian Cristea vin la „Ora de ProSport”!

Pe 24 noiembrie 2010, dinamoviştii Gabriel Torje şi Adrian Cristea dau startul la ora 13:00 la cea de-a treia "Oră de ProSport" din acest an, care se va desfăşura la Liceul Teoretic "Jean Monnet" din Bucureşti.

La o săptămână după ce echipa "Speranţa" a câştigat miniturneul din C.N. "Gh. Lazăr", acum a venit rândul tinerilor din "Monnet" să le arate "câinilor roşii" cum se atacă în haită. Ca orice oră de curs, totul va fi sub atenta supraveghere a "diriginţilor" Marius Onuc şi DJ Greeg de la PRO FM, aceştia fiind hotărâţi să lase repetente lipsa de mişcare, de sport şi de fair - play.

Tinerii prezenţi vor avea parte de multe surprize şi vor avea ocazia perfectă pentru a testa şi noile ghete Nike: "Nike5 Bomba Finale", concepută pentru jocul pe gazon sintetic, şi "Nike5 Elastico Finale", o gheată perfect adaptată pentru meciurile disputate în sală.

ProSport, cu sprijinul Nike şi susţinut de ProFM, continuă proiectul început în urmă cu un an şi face uitate televizorul, jocurile pe calculator sau telefoanele mobile. Şi în acest an, facem prezenţa pe terenurile de sport ale liceelor din Bucureşti - I.L. Caragiale (11 noiembrie), Gh. Lazăr (17 noiembrie), J. Monnet (24 noiembrie), urmând să încheiem seria de evenimente la Sf. Sava (30 noiembrie) - pentru singura oră la care nu se chiuleşte.