11.11.2010

ProSport şi Nike fac prezenţa la „Ora de ProSport”!

ProSport şi Nike fac prezenţa la „Ora de ProSport”! ProSport şi Nike fac prezenţa la „Ora de ProSport”!

Liceenii din Bucureşti au, începând din 11 noiembrie 2010, o nouă materie în programa şcolară: "Ora de ProSport".

ProSport, cu sprijinul Nike şi susţinut de ProFM, continuă proiectul început în urmă cu un an şi face uitate televizorul, jocurile pe calculator sau telefoanele mobile. Şi în acest an, timp de 4 săptămani, facem prezenţa pe terenurile de sport ale liceelor din Bucureşti - I.L. Caragiale (11 noiembrie), Gh. Lazăr (17 noiembrie), J. Monnet (24 noiembrie) şi Sf. Sava (30 noiembrie) - pentru singura oră la care nu se chiuleşte.

Pe 11 noiembrie, Ionel Dănciulescu şi Marius Niculae vin de la ora 14:30 la Colegiul Naţional I.L. Caragiale din Bucureşti unde vor da lovitura de începere la primul eveniment al "Orei de ProSport" din acest an. Cei doi vor fi scoşi la catedră pentru ascultare de către matinalii ProFM, Claudiu Sara şi Bogdan Nicolai, şi vor arăta tinerilor prezenţi de ce au marcat peste 200 de goluri în Liga 1. Concursurile, premiile surpriză, muzica şi atmosfera creeată de galeriile de liceeni sunt doar câteva dintre incredientele unei "Ore de ProSport" ca la carte.

Cu această ocazie, vor fi prezentate şi noile ghete Nike: "Nike5 Bomba Finale", concepută pentru jocul pe gazon sintetic, şi "Nike5 Elastico Finale", o ghetă perfect adaptată pentru meciurile disputate în sală.

În 2009, ca reacţie la decizia Ministerului Educaţiei de a reduce numărul orelor săptămânale de educaţie fizică şi sport, ProSport a lansat "Ora de ProSport". În calitatea sa de susţinător al sportului în rândul elevilor şi tinerilor şi având ca obiectiv sensibilizarea şi responsabilizarea factorilor de decizie precum şi sustinerea celor direct afectaţi de această decizie, elevii şi profesorii, ProSport a reuşit în cel mai scurt timp să facă din "Ora de ProSport" materia preferată a tuturor elevilor.