05.07.2010

ProMotor.ro a lansat Şofer de România, primul joc interactiv de supravieţuire pe şoselele ţării

ProMotor.ro a lansat Şofer de România, primul joc interactiv de supravieţuire pe şoselele ţării ProMotor.ro a lansat Şofer de România, primul joc interactiv de supravieţuire pe şoselele ţării

ProMotor.ro a dat pe 5 iulie 2010 startul jocului soferderomania.ro, un joc virtual interactiv şi haios în cadrul căruia concurenţii trec prin situaţii similare traficului din România, pe care le pot depăşi cu ajutorul "vizitelor" primite de la prieteni.

www.soferderomania.ro propune participanţilor 10 trasee autohtone foarte cunoscute, fiecare traseu finalizat însemnând câte o şansă de câştig la marele premiu, un Opel Corsa 111 Ani Ediţie Limitată sau la premiile secundare, câte 1.000 de RON pe săptămână.

Fiecare traseu este o nouă provocare pentru utilizatori pentru că, la fiecare pas, drumul este presărat, într-o notă umoristică tipic românească, cu obstacole asemănătoare celor întâlnite în realitate pe şosele: gropi mari şi dese, intersecţii blocate, stâlpi în mijlocul şoselei, tencuială căzută, amenzi surprinzătoare pentru parcare şi multe altele.

După ce şi-a obişnuit utilizatorii cu informaţii calde şi cu teste în premieră, ProMotor.ro testează acum cât de pricepuţi sunt pasionaţii de domeniul auto prin quiz-urile surpriză care apar în joc şi la care un răspuns corect poate aduce puncte.

Şofer de România este singura competiţie în care depăşirea frustrărilor din traficul autohton se transformă în premii şi a devenit deja cel mai incitant joc al verii.