13.12.2010

ProMotor.ro a lansat „Şofer de România 2”, jocul interactiv de supravieţuire iernatică pe şoselele ţării

ProMotor.ro a lansat „Şofer de România 2”, jocul interactiv de supravieţuire iernatică pe şoselele ţării ProMotor.ro a lansat „Şofer de România 2”, jocul interactiv de supravieţuire iernatică pe şoselele ţării

ProMotor.ro a dat pe 13 decembrie 2010 startul, pentru a doua oară în acest an, jocului www.soferderomania.ro, de data asta cu subtitlul "Iarna pe uliţă".

Jocul virtual interactiv şi haios are acum ca miză un Opel surpriză, ce va fi dezvăluit în prag de Crăciun, chiar pe 24 decembrie. Noua ediţie vine cu probe hibernale pentru concurenţi, care trebuie să treacă prin situaţii similare traficului din România pe timp de iarnă ca-n poveşti. Obstacolele inerente sunt rupte din realitatea drumurilor înzăpezite, dar pot fi depăşite cu ajutorul "vizitelor" primite de la prieteni.

Soferderomania.ro 2 vine cu cu un cadru nou şi cu problemele specifice traficului pe timp de iarnă. La fiecare pas drumul e presărat cu obstacole amuzante, specific româneşti, asemănătoare celor întâlnite în realitate pe şosele înzăpezite.

Fiecare participant îşi poate posta experienţele inedite din trafic în secţiunea "Povestea TA". Drept recompensă va primi din partea prietenilor voturi ce se traduc prin bani virtuali. Altă noutate pe care o aduce Soferderomania.ro 2 este jocul de cultură generală "Curse legale", accesibil într-o secţiune dedicată în Şofer de România 2. Joculeţul constă într-o întrecere între trei şoferi înscrişi în concurs care răspund contra timp la întrebări de cultură generală. Pe lângă premiul cel mare, un Opel surpriză ce va fi dezvăluit pe 24 decembrie, Soferderomania.ro 2 vine şi cu premii săptămânale de 1000 de RON, timp de 12 săptămâni, pe tot parcursul concursului.

Soferderomania.ro 2 vine ca o continuare firească a Soferderomania.ro 1, care a înregistrat cifre-record pentru piaţa online din România: 1.800.000 de vizitatori unici pe perioada de desfăşurare.