13.07.2010

Go4it.ro caută cea mai grea “cărămidă” din ţară în campania “Istoria gadgeturilor”

Go4it.ro caută cea mai grea “caramidă” din ţară în campania “Istoria gadgeturilor” Go4it.ro caută cea mai grea “caramidă” din ţară în campania “Istoria gadgeturilor”

Go4it.ro le-a pregătit userilor nostalgici o campanie surpriză: "Istoria gadgeturilor". Cel mai important site din România dedicat gadget-urilor a început să le prezinte internauţilor pasionaţi de gadgeturi amintiri despre "aparatura" de odinioară.

În perioada 13 iulie- 6 august 2010, utilizatorii care intră pe site-ul www.go4it.ro pot participa la concursul "Cine are cea mai grea "cărămidă" din ţară primeşte un Nokia N97 mini!" Cei care au păstrat cele mai vechi şi "prăfuite" aparaturi sau au o "căramidă" mai veche în casă sau uitată într-un colţ vor fi răsplătiţi cu un telefon de ultimă generaţie. Pasionaţii care pot demonstra că deţin orice telefon mai vechi de 10 ani şi care trimit o poză şi greutatea telefonului pot intra în cursa pentru marele premiu.

Internauţii vor putea citi pe parcursul campaniei articole despre evoluţia gadgeturilor, vor putea afla lucruri inedite despre apariţia telefonului mobil, a calculatorului, a camerei foto şi despre multe alte inovaţii ale vremii care au revoluţionat tehnologia.

Cei care intră zilnic pe www.go4it.ro sunt invitaţi să citească sau să posteze comentarii în rubrica de mărturii în care utilizatorii povestesc despre amintirile pe care le au legate de primele aparaturi achiziţionate şi cum acestea le-au schimbat viaţa.

Utilizatorii curioşi care vor să afle mai multe despre istoria gadgeturilor şi cum acestea şi-au făcut loc în viaţa noastră vor găsi amănunte pe site, atât prin intermediul articolelor, cât şi într-o secţiune specială numită "Muzeul gadgeturilor".

După două campanii, una legată de dependenţa de tehnologie şi cealaltă despre istoria şi evoluţia dispozitivelor din viaţa noastră, site-ul www.go4it.ro pregăteşte în viitorul apropiat şi alte surprize pentru utilizatorii săi, campanii cu şi despre gadget-uri.