30.12.2010

Olivia Steer este o mamică de poveste în noul număr Ce se întâmplă, Doctore?

Olivia Steer este o mamică de poveste în noul număr Ce se întâmplă, Doctore? Olivia Steer este o mamică de poveste în noul număr Ce se întâmplă, Doctore?

Olivia Steer povesteşte în numărul ianuarie-februarie 2011 al revistei Ce se întâmplă, Doctore? despre cum s-a hotărât să renunţe la mâncarea tradiţională românească şi să-şi respecte corpul cu specialităţi în mare majoritate crude. Ea şi-a convins copiii şi soţul că sănătatea se găseşte într-o farfurie cu vegetale.

În interviu, Olivia vorbeşte şi despre lucrurile care au determinat-o să facă această schimbare. Ea recunoaşte: "Am realizat cât de importantă e sănătatea. A fost nevoie pentru asta să-i văd pe ai mei îmbolnăvindu-se grav, suferind, având dureri cumplite, plătind pentru nişte obiceiuri alimentare greşite un preţ injust".

Vedeta Acasă TV povesteşte în Ce se întâmplă, Doctore? şi despre planurile de Revelion. Împreună cu Luca, David şi Andi va petrece Anul Nou şi ziua ei în Germania, unde există mâncare bio, aer curat şi super-distracţie.