17.08.2011

ZF şi BUSINESS Magazin lansează High Definition Business: pachetul complet de informaţie economică în print şi pe iPad

ZF şi BUSINESS Magazin lansează High Definition Business: pachetul complet de informaţie economică în print şi pe iPad ZF şi BUSINESS Magazin lansează High Definition Business: pachetul complet de informaţie economică în print şi pe iPad

ZIARUL FINANCIAR şi BUSINESS Magazin, în parteneriat cu Vodafone România, lansează High Definition Business, pachetul complet de acces la conţinutul celor mai apreciate surse de informare pentru mediul de afaceri românesc. Cititorii care se abonează pe trei ani la cele două publicaţii, începând cu 17 august, primesc nu doar ediţiile tipărite ZIARUL FINANCIAR şi BUSINESS Magazin, ci şi un iPad 2 conectat la Internet mobil şi aplicaţia ZF pentru iPad, lansată cu această ocazie.

High Definition Business, reprezentând cea mai mare campanie de abonare din istoria celor două titluri, se deruleză până pe 31 decembrie 2011.

Pentru doar 2.600 lei, abonaţii vor beneficia de ZIARUL FINANCIAR şi BUSINESS Magazin în print pentru o perioadă de trei ani, de noua tabletă Apple - un iPad 2 3G de 16GB - împreună cu un pachet gratuit de Internet mobil pentru un an de zile, oferit de Vodafone *, la care se adaugă aplicaţia ZF pentru iPad şi acces la conţinutul din aplicaţie până la finalul anului 2012.

Atât persoanele fizice, cât şi firmele pot comanda pachetul High Definition Business la adresa www.zf.ro/HDB.

Campania se adresează inclusiv celor care sunt abonaţi deja la cele două titluri Mediafax Group, acestora urmând a li se prelungi abonamentul existent, de la data expirării, cu trei ani.

ZIARUL FINANCIAR va fi prezent pe iPad printr-o aplicaţie ce le oferă utilizatorilor cele mai importante informaţii şi analize economice, precum şi instrumente de afaceri utile în activitatea de zi cu zi.

ZF pe iPad include acelaşi conţinut complex de informaţii contextualizate şi interpretate ca ediţia print şi, în plus, valorifică opţiunile de personalizare, multimedia şi interactivitate ale tabletei atât în privinţa articolelor, cât şi a instrumentelor de lucru (cotaţii bursiere, curs valutar etc.).

* Accesul la internet gratuit include 4 GB/ an de trafic iniţial, la viteze de până la 7,2 Mbps. După consumul traficului iniţial, viteza conexiunii se limitează la 128 Kbps pentru traficul suplimentar.