08.02.2012

Go4it a depăşit bariera de un milion de vizitatori unici pe lună

Go4it a depăşit bariera de un milion de vizitatori unici pe lună Go4it a depăşit bariera de un milion de vizitatori unici pe lună


Go4 one million!
Go4it a depăşit bariera de un milion de vizitatori unici pe lună

La 5 ani de la lansare, Go4it a devenit principala sursă de informaţii despre tehnologie în general, şi gadgeturi în special, pentru pasionaţii acestor domenii. În ianuarie 2012, Go4it a doborât bariera de un milion de vizitatori unici pe lună!

Go4it înseamnă pasiune pentru tehnologie: pasiunea celor care scriu şi pasiunea celor interesaţi de smartphone-uri, tablete, laptopuri, aparate foto şi toate dispozitivele care încorporează cele mai noi tehnologii. Pe Go4it, utilizatorii pot găsi cele mai noi stiri din domeniu şi se pot informa înainte de a-şi cumpăra un gadget. Site-ul conţine articole accesibile atât utilizatorilor pasionaţi de domeniu, cât şi celor fără pregătire tehnică.

In 2011 a fost lansat Go4games, site dedicat jocurilor de PC şi console, care a ajuns rapid preferatul gamerilor înrăiţi. Tot în 2011, utilizatorii au fost premiaţi cu o mulţime de gadgeturi, jocuri originale şi licenţe antivirus gratuite.
2012 se anunţă şi el un an plin de evenimente. Pe lângă numeroase concursuri, se lucrează la o infăţişare nouă a site-ului, atât pentru cei care vizitează Go4it de pe calculator, cât şi pentru cei care intră de pe telefonul mobil sau tabletă.

Utilizatorii sunt invitaţi să viziteze şi pagina de facebook a Go4it, unde, dacă devin fani pana de Sfântul Valentin, le este premiată dragostea pentru gadget-uri cu un Mouse Logitech G700: http://www.facebook.com/go4it.ro?sk=app_362328143795471

"Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi vă promitem că vom rămâne aceeaşi sursă de încredere, unde puteţi citi cele mai importante noutăţi, tutoriale şi review-uri juste.", a declarat echipa Go4it.

Despre Go4it.ro
Lansat în iunie 2007, site-ul www.go4it.ro este primul site de gadget-uri din România. Adresat atât celor ce deţin cunoştinţe solide de IT, cât şi celor care sunt pasionaţi de tehnologie şi de nou, site-ul prezintă cele mai noi şi interesante ştiri despre lumea gadget-urilor, într-un limbaj accesibil.