ZIARUL FINANCIAR

ZIARUL FINANCIAR

Descriere brand

Ziarul Financiar este liderul presei de business din România.


De 15 ani pe piaţa românească, ZF oferă cititorilor semnificaţia evenimentelor recente şi anticipează evoluţiile din afaceri şi economie, prin ştiri, analize şi articole de opinie.

Cea mai prestigioasă publicaţie economică din România, Ziarul Financiar şi-a clădit această reputaţie prin ştiri exclusive, contextualizare şi ierarhizare a informaţiilor şi complexitatea datelor interpretate zi de zi.

Jurnaliştii ZF colectează şi analizează informaţii complexe şi în anuarele Top Tranzacţii, Anuarul de Energie, Anuarul Caselor de Avocatură, Anuarul Piaţa Auto, Anuarul de business al României - Cei mai mari jucători din economie, Who`s Who in Business - Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business, 100 cele mai valoroase companii - o serie completă de instrumente de lucru pentru orice manager şi antreprenor.
Lor li se adresează şi evenimentele de business organizate de Ziarul Financiar, în cadrul cărora sunt anunţate investiţii, sunt dezvăluite strategii şi sunt previzionate evoluţii ale fenomenelor economice.
Suplimentele de referinţă ale cotidianului sunt:

  • După Afaceri Premium - revista lunară de lifestyle şi business life a Ziarului Financiar, o publicaţie de lux care se integrează perfect în conceptul editorial şi targetul ZF
  • Business Construct - revista lunară adresată factorilor de decizie din companiile de construcţii şi alte domenii conexe, precum şi persoanelor interesate de evoluţia pieţei de construcţii şi real estate

ZF face agenda celor mai puternici oameni de afaceri. Cu 213.000 de cititori săptămânal pentru ediţia print (sursa: SNA CAPI, Aug 2011 - Feb 2013 All urban, 14-74 ani), ZIARUL FINANCIAR este cotidianul de afaceri cu cea mai mare audienţă. În plus, peste 1.000.000 de vizitatori unici accesează lunar site-ul www.zf.ro pentru ştiri în timp real, video, analize şi informaţii în exclusivitate.

Istorie brand


Ziarul Financiar a fost lansat în 16 noiembrie 1998 şi s-a impus în scurt timp prin credibilitate, devenind brandul de referinţă al presei de business din România. Ziarul şi site-ul www.zf.ro, împreună cu suplimentele, cataloagele şi evenimentele ZF, reprezintă acum o sursă esenţială de informaţii şi interpretări pentru manageri, investitori şi antreprenori.

Date de contact

Cristian Hostiuc

Director editorial
cristian.hostiuc@zf.ro
0318.256.282

Sorin Pâslaru

Redactor şef
sorin.pislaru@zf.ro
0318.256.282

Răzvan Voican

Redactor şef adjunct
razvan.voican@zf.ro
0318.256.252

Dana Ciriperu

Redactor şef adjunct
dana.ciriperu@zf.ro
0318.256.277