(Business general)

CEI MAI MARI JUCĂTORI ÎN ECONOMIE - Companii care au învins criza. Lecţiile crizei pentru următoarea perioadă de creştere economică

  • Organizat de către:
    ZIARUL FINANCIAR
  • Data:
    05.07.2011
  • Locatie:
    Banca Naţională a României

Conform datelor Institutului Naţional de Statistică, România a ieşit din recesiune în primul trimestru din 2011. Nu însă şi din criză. Ce ne-au învăţat ultimii 3 ani, cum repornim motoarele creşterii economice şi ce strategii au aplicat câştigătorii crizei pentru a naviga în siguranţă prin apele turbulente ale recesiunii?

În cadrul conferinţei CEI MAI MARI JUCĂTORI DIN ECONOMIE organizate de ZF şi PwC va avea loc o premieră pentru mediul de afaceri din România: lansarea primei cărţi de strategie de afaceri care analizează modelul de reuşita al jucătorilor de pe piaţa locală. Lucrarea Formule de succes pentru următorul deceniu, scrisă de consultanţii PwC, demonstrează cu numeroase exemple din România, dar şi de la nivel mondial că secretul succesului se află în aplicarea unor strategii bine definite.

ZIARUL FINANCIAR va lansa cu această ocazie, ca şi în cazul celorlalte cinci ediţii ale conferinţei, anuarul Cei mai mari jucători din economie, care face o descriere a evoluţiei rezultatelor din 2010 faţă de anul anterior a celor mai importanţi 10 jucători din 80 de sectoare de activitate - în total, 800 de companii.

Speakerii evenimentului sunt: Mugur Isărescu - Guvernatorul BNR, Vasile Iuga - Country Managing Partner la PwC România, Andrej Vizjak - Partener PwC România, Jerome Olive - Director general al Automobile Dacia, Guy Poupet - Director general al BRD Groupe Societe Generale, Cristian Nacu - Partener Enterprise Investors, Dragoş Bilteanu - CEO al Grup Romenergo.