(Energie)

Focus pe energie: România, locaţie strategică pentru marile proiecte în următorul deceniu

  • Organizat de către:
    ZIARUL FINANCIAR
  • Data:
    07.04.2011
  • Locatie:
    Hotel Hilton, Bucureşti

Poziţionarea strategică şi dimensiunea pieţei din România au dus în ultimii ani la planificarea unor proiecte de infrastructură energetică majore. Dar deşi potenţialul de investiţii în domeniul energetic este uriaş, ritmul lent în care aceste proiecte avansează deja i-a speriat pe unii investitori, care au anunţat că se vor orienta spre alte pieţe.

Prin conferinţa "Focus pe energie: România, locaţie strategică pentru marile proiecte în următorul deceniu", ZIARUL FINANCIAR încearcă să deschidă un dialog cu factorii de decizie, cu autorităţile şi cu specialiştii din domeniu, pentru a identifica evenimentele cheie din energie care pot modela anul 2011, dar şi pentru a analiza efectele pe care încă un an pierdut le-ar putea avea pentru industria de profil.

Evenimentul are ca speakeri reprezentanţi ai Ministerului Economiei, ai Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei, ai Operatorului pieţei de energie electrică din România şi ai companiilor Hidroelectrica, NuclearElectrica şi CEZ România.