(Energie)

Mediafax Talks about Energy

  • Organizat de către:
    Mediafax
  • Data:
    31.05.2011
  • Locatie:
    Hotel InterContinental, Bucureşti

Privatizarea companiilor de stat, strategiile de păstrare a investiţiilor străine în sectorul energetic şi creşterea producţiei de energie regenerabilă sunt analizate la a cincea ediţie a conferinţei Mediafax Talks about Energy, ce reuneşte autorităţi publice şi manageri din domeniu.

Conferinţa, cu tema "Energia României în 2011", îi are ca speakeri pe: Borbely Karoly - secretar de stat în Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Jaap Veenenbos - Regional Director CEE la Aon Risk Solution | Global Risk Consulting, Iulian Biro - preşedinte CA Flashnet, dezvoltator Smart Grid în Braşov şi Radu Boanţă - Senior Associate la firma de avocatură D&B David şi Baias. Moderator al evenimentului este expertul în probleme de energie şi mediu Ionuţ Purica.

Variantele de restructurare a sectorului energetic, inclusiv posibila înfiinţare a unor companii naţionale mai mici decât proiectele Electra şi Hidroenergetica, constituie una dintre principalele teme ale conferinţei. Strategiile de păstrare şi de atragere a investiţiilor străine în sectorul energetic românesc şi evoluţia tarifelor la energie pentru populaţie în 2011 vor fi, de asemenea, analizate de participanţi. Conferinţa va pune în dezbatere şi managementul de risc şi soluţiile de asigurare în acest domeniu.