20.12.2010

Andreea Raicu, pictorial cu un diamant de 1 milion de euro în The ONE

Andreea Raicu, pictorial cu un diamant de 1 milion de euro în The ONE Andreea Raicu, pictorial cu un diamant de 1 milion de euro în The ONE

Revista The ONE a realizat un pictorial strălucitor cu Andreea Raicu purtând un diamant de 1 milion de euro, pentru noul număr al revistei care apare pe piaţă pe 20 decembrie 2010.

Fotografiile au fost făcute în Israel, sunt semnate de Alex Gâlmeanu şi o surprind pe vedetă în mai multe peisaje exotice. Ţinutele Andreei au fost puse în valoare printr-o colecţie impresionantă de bijuterii cu diamante.

Vedeta a fost extrem de emoţionată şi recunoaşte în interviul din noul număr al revistei The ONE că experienţa a fost de neuitat: "A fost o experienţă irepetabilă! Când mă gândeam că naturii i-au trebuit în jur de un milion de ani să «fabrice» un astfel de diamant, ori când am aflat că numai şlefuirea lui a durat cam trei ani, iar eu aveam la dispoziţie doar câteva ore să fac o fotografie la înălţimea aşteptărilor, atunci aveam ceva emoţii. Nu multe, cam un milion".