28.02.2011

Dana Rogoz vorbeşte despre povestea ei de dragoste în The ONE

Dana Rogoz vorbeşte despre povestea ei de dragoste în The ONE Dana Rogoz vorbeşte despre povestea ei de dragoste în The ONE

Dana Rogoz a realizat pentru numărul din martie 2011 al revistei The ONE un pictorial în ipostaze surprinzătoare, în intimitatea casei sale. Dana se dezvăluie în mai multe cadre "furate", aşa cum îi stă ei mai bine: naturală, seducătoare, feminină şi jucăuşă.

În interviul ce însoţeşte pictorialul din The ONE, Dana Rogoz vorbeşte despre începuturile la Minisong şi despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăieşte de şase ani. Ea povesteşte că îşi aduce aminte de diferenţa de vârstă dintre ei doar atunci când este întrebată şi consideră că cei şase ani de relaţie vorbesc de la sine: "Cea mai frumoasă poveste de dragoste e a mea. Trăiesc ceva foarte frumos şi e un lucru care a rămas doar al meu".

Întrebată despre ce îi lipseşte în viaţă, Dana spune în The ONE că tabloul vieţii ei nu ar fi complet fără un copil. Şi cu această ocazie îşi aminteşte momentul când a vrut să fie mamă pentru prima dată: "Am vrut să fiu o mamă tânără. La 18 ani mă gândeam că voi face un copil până termin facultatea. Mi-am şi anunţat colegii: «Nu ştiu ce piesă o sa vreţi voi să montaţi, dar eu în anul patru o sa fiu gravidă»".