20.01.2011

Jojo mărturiseşte în noua ediţie PRO TV Magazin că este însărcinată

Jojo mărturiseşte în noua ediţie ProTv Magazin că este însărcinată Jojo mărturiseşte în noua ediţie ProTv Magazin că este însărcinată

PRO TV Magazin i-a luat un interviu în exclusivitate lui Jojo, în care aceasta mărturiseşte că este însărcinată în patru luni.

Actriţa de la "Serviciul Român de Comedie", difuzat la PRO TV, povesteşte în PRO TV Magazin despre cum se simte, câţi copii îşi doreste şi cum i-a schimbat sarcina viaţa. În interviu, Cătălina declară cu emoţie: "Sentimentul este atât de special, încât este foarte greu de descris în cuvinte... Pot zâmbi şi veţi înţelege mult mai mult... Mă simt completă".

În acelaşi interviu, viitoarea mamă povesteşte despre reacţiile celor dragi la aflarea veştii: "Toată familia aştepta cu drag acest eveniment şi atunci surpriza a fost una de moment. Sunt cu toţii foarte fericiţi şi încântaţi că vom fi părinţi!". Iar despre colegii de platou, actriţa recunoaşte că Toni Grecu a avut o reacţie extraordinară: "M-a văzut crescând sub ochii lui, aşa că a fost un moment foarte emoţionant!"