08.04.2011

gândul.info lansează aplicaţia de iPad şi dă un iPad pe zi prin concurs până pe 7 mai

gândul.info lansează aplicaţia de iPad şi dă un iPad pe zi prin concurs până pe 7 mai gândul.info lansează aplicaţia de iPad şi dă un iPad pe zi prin concurs până pe 7 mai

gândul.info le dă cititorilor posibilitatea de a câştiga un iPad pe zi în perioada 8 aprilie - 7 mai 2011, printr-un concurs ce debutează odată cu lansarea aplicaţiei gândul de iPad.

Concursul "Intră în Revoluţia gândul şi câştigă un iPad pe zi!" se desfăşoară atât pe pagina web dedicată - www.gandul.info/concurs, cât şi pe pagina de Facebook a gândul.info.

Începând din 8 aprilie, timp de 30 de zile, toţi cei care se abonează la newsletterul gândul prin completarea formularului de la adresa www.gandul.info/concurs intră în cursa pentru unul dintre cele 30 de iPad-uri. Utlizatorii îşi pot dubla şansele de câştig dacă dau "Like" paginii gândul.info de pe Facebook, îşi validează adresa de e-mai de concurs şi intră astfel de două ori în tragerea la sorţi zilnică prin care sunt desemnaţi câştigătorii.

Pentru a participa la concurs, cititorii trebuie să acceseze pagina www.gandul.info/concurs şi să completeze corect toate datele personale din formularul de abonare la newsletterul gândul. Cei care sunt deja abonaţi la newsletter sunt invitaţi să recompleteze şi să retrimită formularul de abonare.

În plus, utilizatorii îşi pot asigura încă o şansă la câştig dacă intră pe pagina gândul.info de pe Facebook, dau Like la pagină şi îşi validează adresa de e-mail cu care s-au abonat la newsletter. Astfel, ei intră de două ori în tragerea la sorţi zilnică pentru cel mai în vogă gadget al momentului. Cei care sunt deja likeri ai paginii de pe platforma socială trebuie doar să valideze adresa de e-mail pe care au folosit-o pentru abonare la newsletter şi înscrierea în concurs.

Câştigătorii vor fi desemnaţi în intervalul 9 aprilie - 8 mai. În fiecare zi va fi anunţat câştigătorul din ziua precedentă.

Concursul "Intră în Revoluţia gândul şi câştigă un iPad pe zi!" se desfăşoară odată cu lansarea aplicaţiei gândul de iPad, ce pune în valoare continutul jurnalistic exclusiv al publicaţiei, reacţia sa rapidă la breaking news, articolele de opinie ale jurnaliştilor şi combinaţia de hard news şi materiale de lifestyle familiară celor care citesc gândul pe online.

Pe lângă structurarea specifică a conţinutului editorial, ediţia de iPad mizează pe un design elegant şi pe o navigare uşoară între articole.

Aplicaţia este disponibilă gratuit în AppStore.