31.05.2011

BUSINESS Magazin a premiat cei mai de succes tineri manageri la Gala Tinerilor Manageri de Top

BUSINESS Magazin a premiat cei mai de succes tineri manageri, la Gala Tinerilor Manageri de Top 2011 BUSINESS Magazin a premiat cei mai de succes tineri manageri, la Gala Tinerilor Manageri de Top 2011

BUSINESS Magazin a premiat cei mai de succes tineri manageri din România şi a lansat a şasea ediţie a catalogului 100 Tineri Manageri de Top, într-o gală ce a reunit 300 de lideri ai mediului de business.

Gala Premiilor BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri de Top 2011
a oferit recunoaştere managerilor de până în 40 de ani care au atins performanţa în afaceri şi în profesie şi a adus în prim-plan viziunea noii generaţii din business-ul românesc, cea care ar putea dicta creşterea economică în următorii ani.

La ediţia de anul acesta a galei, trofeele au revenit:

  • Cel mai de succes tânăr manager - servicii financiare: Ioana Gheorghiade, Director executiv de Project Finance la BCR. În vârstă de 35 de ani, Ioana Gheorghiade coordonează o direcţie esenţială de activitate a băncii: finanţarea marilor proiecte din energie şi infrastructură.
  • Cel mai de succes tânăr manager - IT&C: Daniel Nicolescu, CEO al Gecad ePayment. La 35 de ani, Nicolescu este şeful celui mai mare procesator de plăţi online cu cardul din România.
  • Cel mai de succes tânăr manager - pieţe industriale: Liviu Vornicu, National Sales Manager la Philip Morris. După ce a fost manager de government affairs în Centrul Operaţional al Philip Morris International din Lausanne, Vornicu, în vârstă de 33 de ani, a preluat recent funcţia de National Sales Manager la Philip Morris România.
  • Cel mai de succes tânăr manager - pieţe de consum: Răzvan Diraţian, Director general al companiei Avon România & Moldova. La 35 de ani, Diraţian lucrează direct cu 100 de angajaţi. Indirect însă se ocupă de activitatea a peste 300 de oameni, iar bugetul administrat se ridică la câteva zeci de milioane de euro.
  • Cel mai de succes tânăr manager - alte servicii: Fady Chreih, Director executiv al Regina Maria. Bancher de carieră, Fady Chreih, în vârstă de 29 de ani, a ajuns să lucreze în clinici private pentru a retrăi experienţa din bănci din anii buni ai economiei: dezvoltare, creştere, oportunităţi.
  • Premiul pentru antreprenoriat: Cristina Bâtlan, Fondatoarea Musette. Unul dintre puţinii antreprenori români care a îndrăznit să se extindă în afara ţării, Cristina Bâtlan, în vârstă de 37 de ani, îşi realizează produsele în România, dar le vinde atât pe piaţa locală, cât şi în străinătate.

BUSINESS Magazin a decernat, de asemenea, patru premii speciale:

  • Premiul special "Multiplu de zece": Adrian Rizea, Director comercial al producătorului de mobilă Lemet. În vârstă de 36 de ani, Rizea s-a implicat activ în afacerea familiei sale de la terminarea facultăţii, când Lemet avea în jur de 20 de angajaţi, iar spatiul de producţie era de zeci de ori mai mic decât fabrica de acum.
  • Premiul special "Cel mai tânăr milionar": Iustin Paraschiv (29 ani), proprietarul Carmistin şi al altor firme din domeniul agro-zootehnic, cu afaceri cumulate de 120 milioane de euro în 2010
  • Premiul special "Marketing emergent": Gabriela Rusu, Marketing Manager Pieţe Emergente la Uniqa International. În vârstă de 36 de ani, Gabriela Rusu lucrează pe piaţa de asigurări de la terminarea facultării, iar în 2008 a fost recrutată de Uniqa International ca director de marketing pentru pieţe emergente, cu responsabilităţi în România, Ucraina şi Bulgaria.
  • Premiul special "Premiul cupon": Cem Tunakan, Manager Groupon. La 32 de ani, Tunakan are deja peste un an de experienţă în postul de director de operaţiuni şi preşedinte în cadrul companiei Groupon din Europa Centrală şi de Est.

Gala Premiilor BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri de Top a reunit anul acesta "valul nou" de manageri cu o parte dintre cei care au fost premiaţi la prima ediţie a evenimentului. Codruţ Pascu, Daniel Ionescu şi Dragoş Dinu au revenit pe scena galei pentru a povesti ce evoluţie a avut cariera lor în decursul ultimilor cinci ani şi cum s-a schimbat de atunci mediul de afaceri românesc.

Evenimentul, prezentat de Amalia Enache şi Cristian Leonte, a reunit aproximativ 300 de lideri ai mediului de business.

Premianţii galei fac parte dintre profesioniştii incluşi în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, singura publicaţie din România ce dezvăluie anual tineri sub 40 de ani care conduc business-uri de zeci sau sute de milioane de euro. Catalogul poate fi cumpărat împreună cu revista BUSINESS Magazin din 30 mai de la punctele de difuzare a presei, la preţul de 25 lei.

Prin catalogul 100 Tineri Manageri de Top şi prin Gala Premiilor BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri de Top, BUSINESS Magazin oferă an de an recunoaştere noii generaţii de manageri, cea care transformă România prin energia şi creativitatea sa.