08.06.2011

ZIARUL FINANCIAR apare cu biografia lui Steve Jobs

ZIARUL FINANCIAR apare cu biografia lui Steve Jobs ZIARUL FINANCIAR apare cu biografia lui Steve Jobs

ZIARUL FINANCIAR aduce cititorilor biografia celui care a revoluţionat tehnologia şi felul în care comunicăm: Steve Jobs - iLeadership pentru o nouă generaţie. Cartea apărută la Editura Publica va fi distribuită la chioşcuri numai împreună cu ZF, în perioada 15-21 iunie 2011.

Steve Jobs - iLeadership pentru o nouă generaţie
este biografia pe care numai un apropiat al şefului Apple ar fi putut s-o scrie. Jay Elliot a lucrat umăr la umăr cu Steve Jobs în calitate de vicepreşedinte al companiei. Volumul pe care îl semnează alături de William S. Simon, autorul mai multor bestseller-uri The New York Times, dezvăluie stilul unic de leadership al lui Jobs, iLeadership-ul, construit în jurul a patru repere: produs, talent, organizaţie şi marketing.

Ce drum a parcurs Steve Jobs de la fondarea Apple la vârsta de 21 ani până la crearea unor gadget-uri revoluţionare ca iPhone şi iPad? Care sunt principiile călăuzitoare ale managementului său? Ce calităţi de lider are pe lângă caracterul de vizionar? Cititorii ZF vor afla aceste lucruri din carte.

De la şedinţele de dezvoltare de produs până la întâlnirile consiliului de administraţie, trecând prin laboratoarele de design şi apariţiile pe scenă ale lui Steve Jobs la lansarea ultimelor noutăţi Apple, iLeadership pentru o nouă generaţie îi face pe cititori să înţeleagă cum se explică succesul acestui CEO. Cartea include interviuri exclusive cu personalităţi cheie din istoria Apple, exemple de provocări şi de reuşite din cariera şefului celei mai mari companii tehnologice din lume şi recomandări pentru oamenii de business din orice parte a lumii care admiră managementul lui Jobs.

Despre unicitatea stilului de leadership al lui Steve Jobs, Jay Elliot spune: Am cunoscut şi am muncit alături de lideri de la IBM şi Intel; i-am întâlnit pe unii dintre cei mai influenţi lideri şi gânditori din mediul de afaceri, incluzându-i aici pe Jack Welch, Buckminster Fuller şi Joseph Campbell, şi am discutat despre noua paradigmă în cultura organizaţională cu Peter Drucker. Steve face parte dintr-o categorie aparte.

Între 15 şi 21 iunie, ZIARUL FINANCIAR va fi disponibil la chioşcuri împreună cu Steve Jobs - iLeadership pentru o nouă generaţie la preţul de 15,9 lei.