05.08.2011

Mediafax Group lansează Mobilio.ro – primul site românesc de aplicaţii pentru smartphone şi tablete

Mediafax Group lansează Mobilio.ro – primul site românesc de aplicaţii pentru smartphone şi tablete Mediafax Group lansează Mobilio.ro – primul site românesc de aplicaţii pentru smartphone şi tablete

Mediafax Group, publisherul print şi online cu cel mai mare număr de branduri lider de piaţă din România, lansează Mobilio.ro - site-ul pe care utilizatorii pot găsi cele mai bune aplicaţii, majoritatea dintre ele de la dezvoltatori români, pentru iPhone, iPad, Android şi Nokia.

Cu peste 500 de aplicaţii deja listate şi alte zeci adăugate în fiecare săptămână, Mobilio.ro este locul unde userii pot descoperi şi împărtăşi cu prietenii cele mai noi şi mai bune aplicaţii pentru telefoanele mobile şi pentru tableta Apple.

Pentru toţi utilizatorii, site-ul este foarte uşor de folosit. Primul pas este să selecteze sistemul de operare pentru a vedea aplicaţiile Apple, Android, HTML5 sau Nokia. Ulterior, pot alege aplicaţiile dorite cu ajutorul descrierilor, al ratingului de la ceilalţi useri şi al tutorialelor video. Recomandările echipei Mobilio.ro şi filtrele de căutare - categorii tematice (afaceri, ştiri, călătorie, divertisment, jocuri, muzică etc.) şi preţul - fac selecţia şi mai uşoară. Aplicaţiile vor fi descărcate apoi direct de pe site-ul producătorului.

Userii sunt invitaţi, totodată, să comenteze şi să dea propriile ratinguri pentru a ajuta alţi utilizatori să descopere cele mai bune aplicaţii de pe www.mobilio.ro.

La rândul lor, dezvoltatorii au posibilitatea de a-şi adăuga gratuit aplicaţiile pe site, după crearea unui cont individual.

"Mobilio.ro este locul de unde afli care sunt cele mai tari aplicaţii pentru smartphone sau pentru iPad, pe baza recomandărilor userilor şi ale echipei site-ului. În plus, prin intermediul acestui proiect vrem să încurajăm dezvoltarea de aplicaţii româneşti pentru mobil şi să-i sprijinim pe dezvoltatori în promovare", spune Cosmin Pachiu, Project Manager Mobilio.ro.

Web: www.mobilio.ro
Facebook: Mobilio Fan Page
Twitter: @MobilioRo